7 de nov. 2011

Grups Psicoeducatius


Son espais de paraula dirigits per dues expertes en conducció grupal. A cada sessió es treballa un tema escollit prèviament pel grup, relacionat amb la criança i l´educació del fills/es. Les conductores inicien la sessió amb una exposició teòrica i la resta del temps tot el grup reflexiona i exposa els seus dubtes i opinions, fent aportacions personals en relació al tema abordat.
El psicoeducatiu de l'

Activament
, vol potenciar els propis recursos de cada membre del grup, donant força al saber de cada mare i de cada pare. Així el discurs teòric no seria l´eix rellevant del nostre grup, sinò que ho seria la combinació d´ambdós sabers: el vivencial i el teòric.

Hi participen un mínim de 8 persones i un màxim de 15 persones.

Quina és la duració?
La duració del nostre grup psicoeducatiu és d´un curs acadèmic, amb una freqüència mensual. Cada sessió te una durada de 90 minuts.

Quins són els continguts?

A la primera sessió es fa la presentació i demanem una pluja d´ interessos dels membres que participen al grup, per tal de poder-ne fer un buidat i treballar al llarg de les sessions següents en relació a allò que preocupa i ocupa al nostre grup.

Així els continguts de cada grup es dissenyen a demanda.

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

 

©2009 Activa Ment | by TNB