3 de juny 2010

L'aventura d'educar al segle XXI

Aquesta serà la primera sessió de l'Escola de Mares i Pares.
Tenim la sensació que educar és molt més complex que abans. Avui en dia comptem amb investigacions, literatura i branques professionals que ens ajuden a saber com educar, però hem viscut molts canvis a nivell social, tecnològic i d’estructuració familiar.
De vegades l’exemple dels nostres propis pares o avis no ens satisfà prou com per a seguir-lo amb els nostres fills. Ja no son vàlids els “mètodes” educatius basats en la força (bofetades), o la por (amenaces) i el ridícul (les orelles d’ase). Sabem qué és el que no volem copiar, però és complex saber som fer-ho. Podem rebre ajut dels familiars, amics, i professionals del nostre entorn per tal de saber com posar límits, ensenyar valors o crear hàbits, però és difícil poder tenir la mateixa seguretat al fer-ho com a pares i mares que els nostres avantpassats.
Vivim en una societat que canvia cada dia. El ritme de vida és molt accelerat, s’inventen coses noves a dirari, tot es renova constantment.
En aquesta sessió volem poder parlar de tot això, i que pugueu dir la vostra. Parlarem de temes com:
-          El paper dels avis en l’educació.
-          Cal organitzar el temps lliure?
-          L’us de les noves tecnologies en els nostres fills.
-         
Farem la sessió a Activa Ment el proper 21 de Juny, a les 20:30.
El preu de la sessió serà de 20 euros, i cal confirmar assistència al telèfon 93 814 86 42 o al e-mail activament@hotmail.com.
Us hi esperem!

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

 

©2009 Activa Ment | by TNB